Emeletes csirkemell minden jóval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell filé
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 50 dkg reszelt burgonya
- 1 nagy paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg sajt reszelve
- 1 ek étolaj a tepsi kenéséhez
Elkészítése:
A csirkemellet kiklopfoljuk (2 filéből vágtam 4 szép szeletet). A szeleteket sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
Egy tepsit vékonyan kiolajozunk és belefektetjük a húsokat.
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk és lereszeljük. Szűrőbe téve, víz alatt leöblítjük és lerázzuk róla a vizet. A reszelt burgonyát eloszlatjuk a hússzeleteken, majd megsózzuk.
A hagymát meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk a paradicsommal együtt. Először hagymát teszünk a húsokra, majd paradicsom szeleteket. A tetején eloszlatjuk a reszelt sajtot.
A tetejét alufóliával letakarajuk és 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Ekkor levesszük a fóliát és újabb 10 percig pirítjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »