Emeletes csirkemell minden jóval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell filé
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 50 dkg reszelt burgonya
- 1 nagy paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg sajt reszelve
- 1 ek étolaj a tepsi kenéséhez
Elkészítése:
A csirkemellet kiklopfoljuk (2 filéből vágtam 4 szép szeletet). A szeleteket sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
Egy tepsit vékonyan kiolajozunk és belefektetjük a húsokat.
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk és lereszeljük. Szűrőbe téve, víz alatt leöblítjük és lerázzuk róla a vizet. A reszelt burgonyát eloszlatjuk a hússzeleteken, majd megsózzuk.
A hagymát meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk a paradicsommal együtt. Először hagymát teszünk a húsokra, majd paradicsom szeleteket. A tetején eloszlatjuk a reszelt sajtot.
A tetejét alufóliával letakarajuk és 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Ekkor levesszük a fóliát és újabb 10 percig pirítjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »