Édes-csípős csirkecomb falatkák recept
Hozzávalók:
- 60 dkg bőrös csirkecomb filé
- 2 ek barna cukor
- 2 ek fűszerpaprika
- 8 szelet bacon
- Ízlés szerint só, bors és chili
Elkészítése:
A csirkecombokat megmosom, majd mindet ketté vágom és egy előre felhevített serpenyőben, némi zsiradékon minden oldalát aranybarnára pirítom, sütés közben, sózom, borsozom.
Ha mindegyik falatka szépen megpirult, papírtörlőre szedem, várok míg picit hűl, baconbe tekerem, fogpiszkálóval megtűzöm és egy tűzálló tálba sorakoztatom őket.
A barna cukrot elkeverem a fűszerpaprikával, a chilivel, pici sóval és az így kapott keverékkel megszórom a bebugyolált combokat, majd 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütöm.
Ízlés szerint friss salátával, burgonyával kínálom.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









