Édes-csípős csirkecomb falatkák recept

Hozzávalók:
- 60 dkg bőrös csirkecomb filé
- 2 ek barna cukor
- 2 ek fűszerpaprika
- 8 szelet bacon
- Ízlés szerint só, bors és chili
Elkészítése:
A csirkecombokat megmosom, majd mindet ketté vágom és egy előre felhevített serpenyőben, némi zsiradékon minden oldalát aranybarnára pirítom, sütés közben, sózom, borsozom.
Ha mindegyik falatka szépen megpirult, papírtörlőre szedem, várok míg picit hűl, baconbe tekerem, fogpiszkálóval megtűzöm és egy tűzálló tálba sorakoztatom őket.
A barna cukrot elkeverem a fűszerpaprikával, a chilivel, pici sóval és az így kapott keverékkel megszórom a bebugyolált combokat, majd 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütöm.
Ízlés szerint friss salátával, burgonyával kínálom.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »