Csirkés csusza recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 40 dkg csuszatészta
- só, bors
- 60 dkg csirkemell
- 6 dkg vaj
- 25 dkg trappista sajt (a fele füstölt is lehet)
- 3 dl tejföl
- petrezselyem
Elkészítése:
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük.
A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel, a petrezselyemmel és a hússal együtt a tésztával összekeverjük. Azt a vajat is belecsorgatjuk, amiben a hús sült.
Egy tűzálló tálat kivajazunk és beleöntjük a tésztaegyveleget, tetejére még reszelt sajtot szórunk. Előmelegített sütőben 180 C fokon 25-30 percig sütjük. Bármilyen salátával isteni.
Nézd meg videón is:
A csirkés csusza kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 13 g
Zsír: 10 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









