Csirkepörkölt vargányával recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb és csirkeszárny vegyesen
- 30 dkg vargánya gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek étolaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- majoránna ízlés szerint
- 1 tk pirospaprika
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- bazsalikom ízlés szerint
Elkészítése:
A húst megtisztítottam.
A hagymát apróra vágtam, étolajon üvegesre pároltam, rászórtam a pirospaprikát, kevés vízzel felengedtem és a húst beletettem.
A paprikát félbe vágtam, magházát eltávolítottam. A paradicsomot négybe vágtam és a raguhoz adtam a többi hozzávalóval együtt és mielőtt majdnem készre főtt, akkor tettem bele a felszeletelt gombát. Még 4-5 percig főztem az egészet.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.