Csirkepörkölt vargányával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb és csirkeszárny vegyesen
- 30 dkg vargánya gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek étolaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- majoránna ízlés szerint
- 1 tk pirospaprika
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- bazsalikom ízlés szerint
Elkészítése:
A húst megtisztítottam.
A hagymát apróra vágtam, étolajon üvegesre pároltam, rászórtam a pirospaprikát, kevés vízzel felengedtem és a húst beletettem.
A paprikát félbe vágtam, magházát eltávolítottam. A paradicsomot négybe vágtam és a raguhoz adtam a többi hozzávalóval együtt és mielőtt majdnem készre főtt, akkor tettem bele a felszeletelt gombát. Még 4-5 percig főztem az egészet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »