Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemell tejszínes ajvárban recept

Csirkemell tejszínes ajvárban
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemellfilé
    • 1 üveg csípős ajvár
    • 2 dl rizstejszín
    • bors
    • metélőhagyma
    • kókuszzsír

    Köret:

    • párolt rizs

    Elkészítése:

    A megmosott és szárazra törölt húst kb. 2×2-es kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk.

    Egy kevés kókuszzsírt hevítünk, és a csirkemellcsíkokat fehéredésig sütjük, majd felöntjük az előzőleg homogénre kevert ajvár és rizstejszín keverékével.

    Felforraljuk, majd kis lángon, lefedve főzzük, amíg a hús megpuhul.

    Rizskörettel, metélőhagymával megszórva kínáljuk.

    Tipp:

    Egy gyors és finom ebédötlet. Glutén-, tej-, cukor-, szójamentesen.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá