Csirkemájas töltött csirkemell recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkemell filé
- 10 dkg csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- szárnyas fűszerkeverék
- majoránna
- só
- őrölt fekete bors
- 10 dkg füstölt sonka
- 10 dkg bacon
A panírozáshoz:
- rozsliszt
- tojás
- teljes kiőrlésű rozsos zsemléből zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés: A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. A csirkemájat ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk /elkaparjuk/. A hagymát,bacont és a sonkát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: A bacont kipirítjuk, rátesszük a sonkát. Pár percig együtt pirítjuk majd hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük. Beletesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá és lepirítjuk. Hagyjuk kihűlni. A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Bő olajban közepes tűzön kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.