Csirkehúsos szendvics recept

Hozzávalók:
- 4 db korpás kifli
- 30 dkg csirkecomb filé
- 1 kis csomagos vegyes salátakeverék
- 1 kisebb natúr joghurt
- 1 evőkanál majonéz
- őrölt curry
- só
- étolaj
- 1 dl víz
Elkészítése:
A csirkecomb filéket bedörzsöljük őrölt curry-vel és kevés sóval. A húsokat kiolajozott tepsibe tesszük, öntünk rá 1 dl vizet, lefóliázzuk és közepesen takarék lángon puhára sütjük. Aki szereti a ropogós darabokat a húson, leveheti a fóliát mikor megpuhult a hús és pár percig sütheti fólia nélkül.
A sültet ezután kihűtjük, majd éles késsel vékonyan felszeleteljük.
A joghurtot a majonézzel simára keverjük.
A kiflit félbe vágjuk, teszünk az alsó részre friss salátakeveréket, lecsorgatjuk a majonézes-joghurtos öntettel, rátesszük a csirkemell szeleteket, majd ráhelyezzük a kifli tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »