Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkehúsos szendvics recept

Csirkehúsos szendvics
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 4 db korpás kifli
    • 30 dkg csirkecomb filé
    • 1 kis csomagos vegyes salátakeverék
    • 1 kisebb natúr joghurt
    • 1 evőkanál majonéz
    • őrölt curry
    • étolaj
    • 1 dl víz

    Elkészítése:

    A csirkecomb filéket bedörzsöljük őrölt curry-vel és kevés sóval. A húsokat kiolajozott tepsibe tesszük, öntünk rá 1 dl vizet, lefóliázzuk és közepesen takarék lángon puhára sütjük. Aki szereti a ropogós darabokat a húson, leveheti a fóliát mikor megpuhult a hús és pár percig sütheti fólia nélkül.

    A sültet ezután kihűtjük, majd éles késsel vékonyan felszeleteljük.

    A joghurtot a majonézzel simára keverjük.

    A kiflit félbe vágjuk, teszünk az alsó részre friss salátakeveréket, lecsorgatjuk a majonézes-joghurtos öntettel, rátesszük a csirkemell szeleteket, majd ráhelyezzük a kifli tetejét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá