Csirkehúsos szendvics

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Csirkehúsos szendvics

Hozzávalók:

  • 4 db korpás kifli
  • 30 dkg csirkecomb filé
  • 1 kis csomagos vegyes salátakeverék
  • 1 kisebb natúr joghurt
  • 1 evőkanál majonéz
  • őrölt curry
  • étolaj
  • 1 dl víz

Elkészítése:

A csirkecomb filéket bedörzsöljük őrölt curry-vel és kevés sóval. A húsokat kiolajozott tepsibe tesszük, öntünk rá 1 dl vizet, lefóliázzuk és közepesen takarék lángon puhára sütjük. Aki szereti a ropogós darabokat a húson, leveheti a fóliát mikor megpuhult a hús és pár percig sütheti fólia nélkül.

A sültet ezután kihűtjük, majd éles késsel vékonyan felszeleteljük.

A joghurtot a majonézzel simára keverjük.

A kiflit félbe vágjuk, teszünk az alsó részre friss salátakeveréket, lecsorgatjuk a majonézes-joghurtos öntettel, rátesszük a csirkemell szeleteket, majd ráhelyezzük a kifli tetejét.