Szójaszósszal-mézzel sült csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- só
- őrölt bors
- majoránna
- csirke fűszerkeverék
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál szójaszósz
- 1 kiskanál pirosarany
Elkészítése:
A combokat megmosom, szárazra törlöm, majd kicsit sózom, borsozom, fűszerkeverékkel megszórom és egy órán át hagyom, hogy a fűszerek átjárják.
Az idő leteltével a húsokat sütőedénybe teszem, egy kevéske vizet öntök alájuk és kb 45 perc alatt, 190-200 fokon, letakarva megsütöm.
Mielőtt teljesen megsülnének a húsok, a fóliát leveszem a tepsiről és a következő keverékkel lekenem: a mézet, pirosaranyat, majoránnát és a szójaszószt összekeverem.
Miután lekentem a húsokat, kb 10 perc alatt szép pirosra, készre sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »