Búbos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 600 g szeletelt csirkemell
- só, bors,(füstölt) pirospaprika
- 100 g paradicsom
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- egy nagy csokor petrezselyemzöld
- reszelt sajt
- kb 2-3 ek majonéz
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 szál zöldhagyma vagy 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
A csirkemellet kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk és paprikával megszórjuk mindkét oldalát, amjd egy tepsibe sorakoztatjuk.
A sajtot lereszeljük.
A hagymát és a paradicsomot apróra vágjuk a petrezyelyemmel együtt, majd a tojásokat lereszeljük.
A hagymát, paradicsomot, petrezselymet, a fokhagymát és a tojásokat összekeverjük a majonézzel, majd a reszelt sajtból egy maréknyit belekeverünk.
A tojásos keveréket elosztjuk a hússzeleteken, majd 200 fokos sütőben kb 30 percig sütjük.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Milyen robotgépet válasszon az, aki sokat süt? (x)
A házi sütés öröme sokak számára nem csupán hobbi, hanem mindennapi rutin.
Tovább olvasom »
Fontos változás jön a drogériákban – ezt minden háziasszonynak tudnia kell
Májustól újabb hatósági szabályozás lép életbe, amely ezúttal nem az élelmi
Tovább olvasom »
8 isteni túrós sütemény recept, amit ki kell próbálnod
A túrós sütemények a magyar konyha igazi alapdarabjai – egyszerre háziasak,
Tovább olvasom »
Szabad-e mikrózni az ételt? Mi az igazság a mikrohullámú sütő körül?
Sugároz, roncsol, „megöli” a vitaminokat – rengeteg rémhír kering a mikrohu
Tovább olvasom »
5 élelmiszer, ami a klímaváltozás miatt eltűnhet az életünkből
Vajon mi kerül a tányérunkra 20 év múlva? A klímaváltozás nem csak olvadó j
Tovább olvasom »
5 sós-édes kombináció, amit feltétlen ki kell próbálnod!
Van, aki imádja, van, aki először csak pislog – de a sós-édes párosítások t
Tovább olvasom »