Töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 10 db egész csirkecomb
- 5 zsemle
- 5 kis konzerv májkrém
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ételízesítő
- 1 hagyma kockára vágva
- majoránna
- bors
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítom, a zsemléket vízbe áztatom és miután kinyomkodtam belőle a vizet a többi hozzávalóval együtt összedolgozom. A csirkecombok alá a kész masszát benyomkodom. Kizsírozott tepsibe fektetem a combokat és 1,5 dl vizet öntök alá, fóliával letakarva 1 órát sütöm, majd a fóliát leveszem és további fél órát sütöm. Közben néha meglocsolom, hogy a bőre ropogós legyen.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »