Töltött csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 10 db egész csirkecomb
- 5 zsemle
- 5 kis konzerv májkrém
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - ételízesítő
- 1 hagyma kockára vágva
- majoránna
- bors
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítom, a zsemléket vízbe áztatom és miután kinyomkodtam belőle a vizet a többi hozzávalóval együtt összedolgozom. A csirkecombok alá a kész masszát benyomkodom. Kizsírozott tepsibe fektetem a combokat és 1,5 dl vizet öntök alá, fóliával letakarva 1 órát sütöm, majd a fóliát leveszem és további fél órát sütöm. Közben néha meglocsolom, hogy a bőre ropogós legyen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »









