Töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 10 db egész csirkecomb
- 5 zsemle
- 5 kis konzerv májkrém
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ételízesítő
- 1 hagyma kockára vágva
- majoránna
- bors
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítom, a zsemléket vízbe áztatom és miután kinyomkodtam belőle a vizet a többi hozzávalóval együtt összedolgozom. A csirkecombok alá a kész masszát benyomkodom. Kizsírozott tepsibe fektetem a combokat és 1,5 dl vizet öntök alá, fóliával letakarva 1 órát sütöm, majd a fóliát leveszem és további fél órát sütöm. Közben néha meglocsolom, hogy a bőre ropogós legyen.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »