Töltött csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 10 db egész csirkecomb
- 5 zsemle
- 5 kis konzerv májkrém
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ételízesítő
- 1 hagyma kockára vágva
- majoránna
- bors
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítom, a zsemléket vízbe áztatom és miután kinyomkodtam belőle a vizet a többi hozzávalóval együtt összedolgozom. A csirkecombok alá a kész masszát benyomkodom. Kizsírozott tepsibe fektetem a combokat és 1,5 dl vizet öntök alá, fóliával letakarva 1 órát sütöm, majd a fóliát leveszem és további fél órát sütöm. Közben néha meglocsolom, hogy a bőre ropogós legyen.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.