Tejfölben sült csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 1 nagy vödör tejföl (800g)
- 1 tk őrölt kömény
- 2 tk rozmaring
- 2 tk fűszerpaprika
- 2 tk fokhagymapor, vagy 2 gerezd fokhagyma
- 250g reszelt sajt
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A fűszereket és a sót összekeverjük a tejföllel, majd megforgatjuk benne a csirkecombokat.
Egy tepsibe sorakoztatjuk őket, majd leöntjük a tejföllel és lefedjük alufóliával.
180 fokos sütőben körülbelül 1 óráig sütjük, majd levesszük a fóliát, rászórjuk a sajtot, majd visszatoljuk a sütőbe és pirosra sütjük.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »