Sajtos-tejfölös sült csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4-6 csirkecomb
- só
- frissen őrölt fekete bors
- őrölt szerecsendió
- kb 30 dkg sajt
- 15 dkg tejföl
Elkészítése:
A combokat megtisztítjuk, majd a bőrét fellazítjuk.
Kis lyukú reszelőn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 részét a combk bőre alá töltjük.
Tepsibe sorakoztatjuk megsózzuk és borsozzuk, majd 210 fokos sütőben, fóliával letakarva 1 órán át.
A maradék sajtot elkeverjük a tejföllel és a csirkecombokra halmozzuk. Annyi időre tesszük vissza a sütőbe, amíg a hús szépen meg nem pirul. (kb 20-30 perc)
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »