Ketchupos csirkecombok recept

Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 8 ek ketchup
- só
- bors
- BBQ mártás
Elkészítése:
A combokat jól befűszerezem, majd meglocsolom a ketchup és a BBQ keverékével. A bepácolt húsokat 1-2 órára a hűtőbe teszem.
A sütést előmelegített sütőben kezdem el, 180 fokon. Olaj vagy víz nem kell alá. Elegendő a combokat a páccal együtt a tepsibe önteni, majd alufóliával lefedve nagyjából 1-1,5 óra alatt megsütni.
Salátával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »