Tepsis csirkemáj krumplival recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- 0,5 kg burgonya
- 1 dl olaj
- só, bors
- ételízesítő
- oregánó
- pirospaprika
- 3 babérlevél
Elkészítse:
A krumplit megmossuk, megpucoljuk, majd közepes darabokra vágjuk és sós vízben félig megfőzzük.
Leszűrjük, majd ugyanebben a vízben, forrástól számítva 5 percig főzzük a megtisztított májakat is.
Leöblítjük, majd egy kiolajozott jénaiba tesszük a krumplit és a májakat, majd megszórjuk, a fűszerekkel és 180 fokon 40-45 percig sütjük.
Ha minden oldalról szépen megpirult, akkor kész!
Savanyúsággal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »