Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bundás húsnyárs recept

Bundás húsnyárs
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Saslikhoz:

    • 2 nagyobb csirkemell
    • 2 púpozott evőkanál liszt a forgatáshoz
    • olaj a sütéshez

    Páchoz:

    • ízlés szerint só, bors, mustár, sör, ételízesítő

    Bundához:

    • 4 púpozott evőkanál liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors
    • 1 dl sör

    Elkészítése:

    A pác hozzávalóit összekeverjük.

    A húst nagyobb kockákra vágjuk, beletesszük a pácba és 1 órára hűtőbe tesszük.

    A bepácolt húsokat egyenként lisztbe forgatjuk, majd 6-6 darabot saslikpácára húzunk.

    A bundához a tojásokat simára keverjük a sóval, borssal, liszttel és a sörrel, majd beleforgatjuk a saslikokat.

    Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd alacsony lángos aranyabrnára sütjük a saslikok mindkét oldalát.

    Salátával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá