Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Brassói csirkehúsból recept

Brassói csirkehúsból
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemell filé
    • 1 fej vörös hagyma
    • 2 ek étolaj
    • 1 csomag brassói fűszerkeverék

    A körethez:

    • 1,5 kg burgonya

    A sütéshez:

    • 5 dl étolaj

    Elkészítése:

    A csirkemellet megtisztítjuk, a rajtalévő hártyát, inakat kivágjuk.

    Felszeleteljük apróbb kockákra, majd megmossuk, a vizet lecsepegtetjük róla.

    Az étolajat feltesszük egy nagyobb teflon serpenyőbe a tűzhelyre.

    Rádobjuk a finomra vágott hagymát.

    Üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csirkehúst.

    Fehéredésig kevergetjük, majd rászórjuk a fűszerkeveréket és öntünk rá 1 dl körüli vizet. Jól összeforraljuk.

    A körethez a burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, megmossuk. Forró étolajban 3 részletben kisütjük.

    Forrón összekeverjük a brassói pecsenyével és tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá