Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Batyus hús recept

Batyus hús
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemell
    • 30 dkg baconszalonna
    • szeletelt gomba (konzerv)
    • só, bors, fokhagyma
    • lilahagyma
    • olaj
    • alufólia

    Elkészítése:
    A csirkemelleket felszeletelem, kicsit kiklopfolom, a lilahagymát vékony szeletekre vágom. Egy darab alufóliára öntök egy kis olajat, ráteszem a húst, besózom, borsozom ízlés szerint mindkét oldalát, ráteszek egy szelet bacont, gombát halmozok rá és lilahagymát, sózom, borsozom újból és pici olajjal is megöntözöm. Ezután a fóliát úgy csomagolom össze, mint a batyut. Tepsibe teszem a kis batyukat és gázsütő 4. fokozatán kb egy órát sütöm, ekkor kiveszem a tepsit, kicsit megbontom a batyuk tetejét és még 5-10 percre visszateszem a sütőbe, hogy picit megpiruljon a teteje. Párolt rizzsel tálalom. A rizst a hús zaftjával meg lehet locsolni. Savanyú uborka illik hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá