Joghurt torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 dl natur joghurt
- 8 ek kristálycukor
- 3 ek zselatin
- 3 dl habtejszin
- Bármilyen gyümölcs vagy kompót
Elkészítése:
A joghurtot cukrot zselatint összekeverjük, és lassú tűzön sűrűn keverve felmelegítjük, de csak annyira, hogy a cukor és a zselatin elolvadjon. Forralni nem szabad!!!
Ezután hűtjük.
Közben felverjük a tejszínt, és a kihűlt joghurtal összekeverjük.
Folpakkal bélelt formába merjük a gyümölcsel rétegezve.
Először egy sor gyümölcs, majd annyi joghurtot merünk rá, hogy éppen ellepje. Ezután jöhet a következő sor.
Tetejére hosszában félbevágott babapiskótát teszünk. Hűtőben tároljuk, egy-két óra alatt megdermed.
Tipp:
Ezt a sütit egész évben készíthetjük, télen nagyon finom őszibarack kompóttal!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »