Almás, fahéjas kókuszgolyók recept

Hozzávalók:
- 6 nagy alma
- 20 dkg darált dió, vagy mandula, vagy keksz
- őrölt fahéj (ízlés szerint)
- méz (ízlés szerint)
- kókuszreszelék 4-5 evőkanál
Elkészítése:
A meghámozott almát üveg almareszelőn lereszeljük, kicsit kinyomkodjuk a levét és egy tálba tesszük.
A darált diót/vagy mandulát/vagy kekszet hozzákeverjük.
Attól függően milyen édesen szeretjük, adunk hozzá mézet, majd a fahéjjal fűszerezzük.
A masszát jól összekavarjuk és vizes kézzel golyókat formálunk belőle. Kókuszreszelékbe forgatjuk a golyókat és lehűtve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »