Virsli roló sajttal töltve recept
Hozzávalók:
- 50 dkg fagyasztott leveles tészta
- 20 db virsli
- 20-25 dkg sajt
- lenmag, szezámmag, reszelt parmezán
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A tésztát kiolvasztjuk és kb 35*50 centis téglalap alakúra nyújtjuk, majd 3 cm-es csíkokra vágjuk.
A virsliket hosszában bevágjuk úgy, hogy a végeinél 2-2 centi egészben maradjon, majd egy sajtdarabot nyomkodunk a mélyedésbe.
A virslikre rátekerünk egy-egy tésztacsíkot és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
Tetejüket felvert tojással lekenjük, ízlés szerint megszórjuk lenmaggal, parmezán sajttal, szezámmagal.
Előmelegített sütőben 190-200 fokon 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









