Túrós-krumplis pogácsa recept

Elkészítése:
A túrót , a lisztet, a margarint, a tojásokat, a tört krumplit és az élesztőt egy tálba tesszük, sózzuk, összedolgozzuk. Ha szükséges kevés tejfölt adunk hozzá.
Kinyújtjuk, kis szaggatóval kiszúrjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk és 20 percig pihentetjük.
Tojássárgájával megkenjük és előmelegített, 180 fokos sütőben pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »