Sajtos perec recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Elkészítése:
A lisztet, margarint, a sajtot, a tejfölt, egész tojást, sót, köményt, a kanál tejben feloldott szalalkálit alaposan összegyúrjuk.
Két órát pihentetjük, majd 1 cm vastagra nyújtjuk. Perecszaggatóval kiszaggatjuk és sütőpapíros tepsibe pakoljuk, egymástól kissé távolabb.
Tojással megkenjük, a maradék sajttal megszórjuk. 200 fokos sütőben megsütjük szép pirosra.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.