Sajtos perec recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy nagyobb edénybe mérjük és alaposan összegyúrjuk annyi tejföllel, amennyivel a tészta jó állagú lesz. Becsomgaoljuk és néhány órára vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A pihentetés után kb 0,5 cm vastagra nyújtjuk a tésztát és kiszaggatjuk. A leeső részeket újra összegyúrjuk, majd kiszaggatjuk.
A kis pereceket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és enyhén felvert tojással megkenjük. Tetejére különböző magokat, sajtot szórhatunk.
180 fokos sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »