Sajtos perec recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy nagyobb edénybe mérjük és alaposan összegyúrjuk annyi tejföllel, amennyivel a tészta jó állagú lesz. Becsomgaoljuk és néhány órára vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A pihentetés után kb 0,5 cm vastagra nyújtjuk a tésztát és kiszaggatjuk. A leeső részeket újra összegyúrjuk, majd kiszaggatjuk.
A kis pereceket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és enyhén felvert tojással megkenjük. Tetejére különböző magokat, sajtot szórhatunk.
180 fokos sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »