Sajtos szakállas pogácsa recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 ek tejföl
- 1 csipet piros paprika
- 1 kk só
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 20 dkg (trappista) sajt reszelve
- 1 dkg élesztő
- 25 dkg margarin
- 40 dkg liszt
A töltelékhez:
- 10 dkg vaj
- 4 db natúr (Medve) kockasajt
- pici só
Elkészítése:
A tejfölt,a sót,a piros paprikát,2 tojás sárgáját és 5 dkg reszelt sajtot összekeverünk. Az élesztőt kevés tejben megkelesztjük. A margarint a liszttel elmorzsoljuk. Mindezt összedolgozzuk és 1 órán át pihenni hagyjuk. Vékonyra nyújtjuk és kiszaggatjuk. Előmelegített sütőben,kivajazott sütőlapon készre sütjük.
A krém hozzávalóit habosra keverjük és 2-2 pogácsát összeragasztunk vele,majd reszelt sajtban megforgatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.