Paprikás laska recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 55 dkg finomliszt
- 10 dkg liba vagy kacsazsír
- 45 dkg kefír
- 1 csapott teáskanál szódabikarbóna
- 1 teáskanál őrölt paprika
- só
Elkészítése:
A fenti alapanyagokból közepesen kemény tésztát gyúrunk, amit három részre osztunk.
Egyenként kb két és fél centiméter vastag kerek lapokká nyújtjuk, berácsozzuk a tetejét és három részre vágjuk.
Tepsibe rakjuk és 250 fokos sütőben kb 25 perc alatt szép pirosra sütjük.
Fogyaszthatjuk önmagában vagy gulyásleves mellé pogácsa helyett.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.