Joghurtos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk.
A többi hozzávalót a kelesztőtálba kimérjük, majd hozzáadjuk az élesztős tejet és alaposan összedolgozzuk. 1 órát kelesztjük.
A kelesztés után gyúródeszkára tesszük, kinyújtjuk ujjnyi vastagra, a tetejét bevágjuk, majd szaggatóval kiszúrjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, egymástól távolabb és a tetejét megkenjük felvert tojással, majd megszórjuk a sajttal vagy a különböző magokkal.
180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »