Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vadas recept

Vadas
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg hús
    • 2 nagyobb sárgarépa
    • 2 fehér répa
    • 2 vöröshagyma
    • 1-2 babérlevél
    • 4 gerezd fokhagyma
    • só, bors, majoránna
    • piros paprika
    • esetleg ételízesítő
    • ízlés szerint kristály cukor, mustár és tejföl

    Elkészítése:

    A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, tovább pároljuk, majd hozzá rakjuk a többi hozzávalót a tejföl és a mustár kivételével, majd annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje.

    Puhára főzzük, ha készen van, kiszedjük a húst és a többi anyagot pépesítjük.

    Ezután tejfölt és mustárt keverünk hozzá, a húst vissza rakjuk és egybe főzzük pár percig amíg forrni nem kezd.

    Knédlivel, zsemle gombóccal, forrázott gombóccal, kifőtt tésztával tálaljuk!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá