Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Újhagymás, paprikás krémsajttal töltött borda recept

Újhagymás, paprikás krémsajttal töltött borda
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 nagy szelet karaj csont nélkül
    • 2-3 szál újhagyma
    • 2 db tömlős krémsajt /2×10 dkg vagy 8 cikk medvesajt /
    • 2 db hegyes erős paprika
    • 8 szelet bacon
    • őrölt fehér bors

    Elkészítése:

    Az újhagymát és a paprikákat apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

    Az apróra vágott újhagymát és a paprikákat elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd feltekerjük. A tekercseket 2-2 szelet baconba csavarjuk és szorosan alufóliába göngyöljük.

    A tekercseket a sütő rácsára helyezzük és kb 40 perc alatt megsütjük. Az utolsó tíz percben felvághatjuk a fóliát és úgy süthetjük tovább, hogy szép színt kapjon.

    Gombás rizst készítettem mellé köretnek.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá