Újhagymás, paprikás krémsajttal töltött borda recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 nagy szelet karaj csont nélkül
- 2-3 szál újhagyma
- 2 db tömlős krémsajt /2×10 dkg vagy 8 cikk medvesajt /
- 2 db hegyes erős paprika
- 8 szelet bacon
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
Az újhagymát és a paprikákat apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott újhagymát és a paprikákat elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd feltekerjük. A tekercseket 2-2 szelet baconba csavarjuk és szorosan alufóliába göngyöljük.
A tekercseket a sütő rácsára helyezzük és kb 40 perc alatt megsütjük. Az utolsó tíz percben felvághatjuk a fóliát és úgy süthetjük tovább, hogy szép színt kapjon.
Gombás rizst készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.