Újhagymás, paprikás krémsajttal töltött borda

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 nagy szelet karaj csont nélkül
  • 2-3 szál újhagyma
  • 2 db tömlős krémsajt /2×10 dkg vagy 8 cikk medvesajt /
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 8 szelet bacon
  • őrölt fehér bors

Elkészítése:

Az újhagymát és a paprikákat apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott újhagymát és a paprikákat elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd feltekerjük. A tekercseket 2-2 szelet baconba csavarjuk és szorosan alufóliába göngyöljük.

A tekercseket a sütő rácsára helyezzük és kb 40 perc alatt megsütjük. Az utolsó tíz percben felvághatjuk a fóliát és úgy süthetjük tovább, hogy szép színt kapjon.

Gombás rizst készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!