Töltött karajszeletek „sárkányosan” recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 8 cikk háromszög sajt
- 2 hegyes erős paprika
- 1 szál paraszt kolbász
- só
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A kolbászt a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára, teszünk, 2-2 cikk sajtot kicsit ellapítjuk, két-három szelet kolbászt és paprikát, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A betöltött karajszeleteket, a szokásos módon bepanírozzuk (liszt-tojás- zsemlemorzsa). Ha szétnyílik a töltött hús, hústűvel tűzzük össze panírozás előtt.
Bő olajban, közepes lángon süssük meg a karajszeleket (magas lángon sütve kívül megsül, belül nem sül át rendesen, erre figyeljünk, hogy csak közepes lángon süssük).
A töltött karajszelet mellé én petrezselymes krumplit készítettem, de bármilyen tetszés szerinti körettel tálalható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »