Töltött dagadó recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg dagadó (felszúrva)
- 25 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg csirkemáj
- 2 csomó petrezselyemzöld
- 2 zsemle
- 2-3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 2 dl tej a zsemlékhez
Elkészítése:
A gombát felszeleteljük, a májat kisebb darabokra vágjuk. Hagymát és a petrezselymet felaprítjuk.
Némi zsíron megdinszteljük a hagymát és a gombát, majd fészerezzük és beleszórjuk a petrezselymet. Később a májat is hozzáadjuk.
A zsemléket tejbe áztatjuk. Ha a máj is megpuhult, hűtés után botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, és a zsemlét. Ízlés szerint fészerezzük még.
A húst kívül-belül fűszerezzük, majd beletöltjük a tölteléket és hústűvel összezárjuk a zsebet.
Megkenjük zsírral és tepsiben, fólia alatt megsütöm kb 1 órán át 200 fokon.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »