Tejfölös-sajtos hús recept

Hozzávalók:
- 4 szelet sertéshús
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 dl tejföl
- 2 tk házi paprikakrém
- 10 dkg szeletelt trappista sajt
- 5 dkg vaj
Elkészítése:
A húst kiklopfoltam, sóztam, borssal meghintettem.
Egy tepsit vajjal kikentem. A húsokat tepsibe tettem és tejföllel megkentem. A paprikakrémből itt-ott tettem rá és sajttal befedtem. Alufóliával betakartam.
220 fokos sütőben 1 órát sütöttem. A fóliát levettem róla és szép pirosra sütöttem.
Burgonyapürével fogyasztottuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »