Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sonkában sült, sajttal töltött húspogácsa recept

Sonkában sült, sajttal töltött húspogácsa
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg darált hús
    • 20 dkg főtt, áttört burgonya
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 12 szelet sonka
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 1 kk pirospaprika
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 2 gerezd zúzott fokhagyma
    • 6 cikk sajt felezve
    • 12 lyukú muffinsütő

    Elkészítése:

    A szalonna és a sajt kivételével a többi hozzávalót alaposan összegyúrom.

    A tenyerembe teszek egy pogácsához elegendő masszát, kisimítotm a kezemmel, ráhelyezem a sajtot és ráformálom a húsos masszát úgy, hogy pogácsa legyen belőle.

    Betekerem sonkába és úgy teszem az étolajjal kikent muffinsütőbe.

    200 fokra melegített sütőben sütöttem kb 45 percig.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá