Sertésragu sajtszósszal recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg sertéshús
- 500 g gomba
- 300 g natúr krémsajt
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 ek paradicsompüré
- só, bors
- olaj
Elkészítése:
A húst vágjuk nagyobb kockákra.
Egy serpenyőben forrósítsunk olajat fehéredésig süssük rajta a húst, majd ajd adjuk hozzá a felszeletelt gombát és öntsünk rá kevés vizet. Ha szaftosabban szeretnénk, akkor egy kicsivel több vizet adjunk hozzá.
Adjuk hozzá a paradicsompürét, zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és főzzük puhár
a.
Amikor kész, adjuk hozzá a krémsajtot keverjük símára.
Én zöldséges rizzsel tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









