Sertésragu sajtszósszal

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéshús
  • 500 g gomba
  • 300 g natúr krémsajt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek paradicsompüré
  • só, bors
  • olaj

Elkészítése:

A húst vágjuk nagyobb kockákra.

Egy serpenyőben forrósítsunk olajat fehéredésig süssük rajta a húst, majd ajd adjuk hozzá a felszeletelt gombát és öntsünk rá kevés vizet. Ha szaftosabban szeretnénk, akkor egy kicsivel több vizet adjunk hozzá.

Adjuk hozzá a paradicsompürét, zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és főzzük puhár
a.
Amikor kész, adjuk hozzá a krémsajtot keverjük símára.

Én zöldséges rizzsel tálaltam.