Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos zöldségekkel töltött fasírozott recept

Sajtos zöldségekkel töltött fasírozott
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Húshoz:

    • 70 dkg darált sertéshús
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 zsemle
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • só ízlés szerint
    • 5 ek zsemlemorzsa
    • 2 ek finomliszt
    • 2 tk fűszerpaprika
    • 4 ek napraforgó olaj

    Töltelékhez:

    • 20 dkg tömlős sajt
    • 1 kápia paprika
    • 5 szál újhagyma

    Tetejére:

    Elkészítése:

    A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és a felforrósított olajon megdinszteljük.

    Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a megdinsztelt vöröshagymát, a tojást, a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemléket.

    Fűszerpaprikával meghintjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a zsemlemorzsát és jó alaposan összedolgozzuk.

    Folpackot terítünk egy deszkára vagy az asztalra, erre ráhelyezzük a masszát és olyan hosszú téglaalapra igazgatjuk, amilyen hosszú tepsibe szeretnénk sütni.

    A töltelékhez a hagymát a zöldjével együtt karikára vágjuk, a paprikát feldaraboljuk és összekeverjük a tömlős sajttal.

    A masszán elosztjuk a sajtos zöldségeket, óvatosan feltekerjük és olajjal kikent tepsibe helyezzük.

    A fasírt tetejét felvert tojással lekenjük és készre sütjük 180 fokos sütőben.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá