Sajtos-tojásos fasírt recept

Hozzávalók:
- 1 kg darálthús
- 2 zsemle
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tömlős sajt
- zsemlemorzsa
- olaj
- petrezselyemzöld
- só
- bors
- fokhagyma
- pirospaprika
- bazsalikom
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk és kinyomkodva a húshoz adjuk. A fűszerekkel és 1 tojással összekeverjük.
A többi tojást megfőzzük és cikkekre vágjuk.
A maszából a kezünkben ellapítunk egy kisebb adagot és egy cikk tojást teszünk rá, erre nyomunk a tömlös sajtból. Óvatosan összenyomkodjuk, hogy fasírt formája legyen. Figyeljünk rá, hogy ne nyomjuk ki belőle a sajtot.
Zsemlemorzsába forgatjuk forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »