Sajtos-tojásos fasírt recept
Hozzávalók:
- 1 kg darálthús
- 2 zsemle
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - tömlős sajt
- zsemlemorzsa
- olaj
- petrezselyemzöld
- só
- bors
- fokhagyma
- pirospaprika
- bazsalikom
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk és kinyomkodva a húshoz adjuk. A fűszerekkel és 1 tojással összekeverjük.
A többi tojást megfőzzük és cikkekre vágjuk.
A maszából a kezünkben ellapítunk egy kisebb adagot és egy cikk tojást teszünk rá, erre nyomunk a tömlös sajtból. Óvatosan összenyomkodjuk, hogy fasírt formája legyen. Figyeljünk rá, hogy ne nyomjuk ki belőle a sajtot.
Zsemlemorzsába forgatjuk forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









