Sajtos-tojásos fasírt recept

Hozzávalók:
- 1 kg darálthús
- 2 zsemle
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tömlős sajt
- zsemlemorzsa
- olaj
- petrezselyemzöld
- só
- bors
- fokhagyma
- pirospaprika
- bazsalikom
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk és kinyomkodva a húshoz adjuk. A fűszerekkel és 1 tojással összekeverjük.
A többi tojást megfőzzük és cikkekre vágjuk.
A maszából a kezünkben ellapítunk egy kisebb adagot és egy cikk tojást teszünk rá, erre nyomunk a tömlös sajtból. Óvatosan összenyomkodjuk, hogy fasírt formája legyen. Figyeljünk rá, hogy ne nyomjuk ki belőle a sajtot.
Zsemlemorzsába forgatjuk forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »