Sajtos-tojásos fasírt recept

Hozzávalók:
- 1 kg darálthús
- 2 zsemle
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tömlős sajt
- zsemlemorzsa
- olaj
- petrezselyemzöld
- só
- bors
- fokhagyma
- pirospaprika
- bazsalikom
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk és kinyomkodva a húshoz adjuk. A fűszerekkel és 1 tojással összekeverjük.
A többi tojást megfőzzük és cikkekre vágjuk.
A maszából a kezünkben ellapítunk egy kisebb adagot és egy cikk tojást teszünk rá, erre nyomunk a tömlös sajtból. Óvatosan összenyomkodjuk, hogy fasírt formája legyen. Figyeljünk rá, hogy ne nyomjuk ki belőle a sajtot.
Zsemlemorzsába forgatjuk forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »