Sajtos-tejfölös tepsis fasírt recept
Hozzávalók:
- 50 dkg darált sertéshús
- 2 dl tejföl
- 20 dkg tömlős krémsajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db zsemle
- 2 ek zsemlemorzsa
- 20 dkg sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 ek olívaolaj
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 teáskanál fűszerpaprika
- 1 csapott ek finomliszt
Elkészítése:
A darált húshoz adjuk a vízben áztatott, kinyomkodott zsemléket, a tojást, a zsemlemorzsát, a fűszerpaprikát, majd ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és a fokhagymát is belezúzzuk.
Közepes tepsit olajjal kikenjük, belesimítjuk a fasírtmasszát.
A tejfölt és a krémsajtot 1 ek. lisztel kikeverjük.
Hozzáadunk 10 dkg reszelt sajtot, és rákenjük a hús tetejére.
Előmelegített sütőben sütjük.
Teljes sülés előtt 10 perce megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »










