Sajtos-tejfölös tepsis fasírt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált sertéshús
- 2 dl tejföl
- 20 dkg tömlős krémsajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db zsemle
- 2 ek zsemlemorzsa
- 20 dkg sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 ek olívaolaj
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 1 csapott ek finomliszt
Elkészítése:
A darált húshoz adjuk a vízben áztatott, kinyomkodott zsemléket, a tojást, a zsemlemorzsát, a fűszerpaprikát, majd ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és a fokhagymát is belezúzzuk.
Közepes tepsit olajjal kikenjük, belesimítjuk a fasírtmasszát.
A tejfölt és a krémsajtot 1 ek. lisztel kikeverjük.
Hozzáadunk 10 dkg reszelt sajtot, és rákenjük a hús tetejére.
Előmelegített sütőben sütjük.
Teljes sülés előtt 10 perce megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »