Sajtos-hagymás karaj recept

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéskaraj
- 6 fej vöröshagyma
- 30 dkg sajt
- 10-15 dkg liszt
- 2 dl olaj
- só
- bors
Elkészítése:
A karajt felszeleteljük, megsózzuk és kiklopfoljuk.
A hagymát meghámozzuk és nem túl vékonyan felkarikázzuk.
A hússzeleteket lisztben megforgatjuk, majd egy serpenyőben, a felforrósított olajon 2-2 percig pirítjuk mindkét oldalát.
Ezután tepsibe tesszük egymás mellé a húsokat és borssal megszórjuk.
A hagymát kevés olajon 5 percig pirítjuk, amíg összeesik. Ezután a hússzeletekre tesszük a pirított hagymát, majd a tetejét a lereszelt sajttal megszórjuk.
180 fokos előremelegített sütőben 25 percig sütjük, először alufóliával lefedve, majd félidőtől szabadon.
Zacskós saláta keverék összekeverve cézár salátaöntettel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »