Sajtos-hagymás karaj

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 80 dkg sertéskaraj
  • 6 fej vöröshagyma
  • 30 dkg sajt
  • 10-15 dkg liszt
  • 2 dl olaj
  • bors

Elkészítése:

A karajt felszeleteljük, megsózzuk és kiklopfoljuk.

A hagymát meghámozzuk és nem túl vékonyan felkarikázzuk.

A hússzeleteket lisztben megforgatjuk, majd egy serpenyőben, a felforrósított olajon 2-2 percig pirítjuk mindkét oldalát.

Ezután tepsibe tesszük egymás mellé a húsokat és borssal megszórjuk.

A hagymát kevés olajon 5 percig pirítjuk, amíg összeesik. Ezután a hússzeletekre tesszük a pirított hagymát, majd a tetejét a lereszelt sajttal megszórjuk.

180 fokos előremelegített sütőben 25 percig sütjük, először alufóliával lefedve, majd félidőtől szabadon.

Zacskós saláta keverék összekeverve cézár salátaöntettel.