Sajtkrémmel töltött húspogácsák recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált sertéshús
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek napraforgó olaj
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 ek zsemlemorzsa
- 2 zsemle
- 10 dkg sajt
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
A kockára vágott hagymát megdinszteljük az olajon.
A darált húshoz adjuk a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemléket, hagymát, tojást, lisztet, fűszerpaprikát, sót és ízlés szerint fűszerezzük.
Jól összedolgozzuk, majd golyókat formázunk belőle. Közepükbe egy kiskanál segítségével mélyedést készítünk, beleforgatjuk zsemlemorzsába, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk és kb. 20 percig sütjük 180 fokon.
A reszelt sajtot kikeverjük a tejföllel és ízlés szerint sózzuk.
Golyók közepébe teszünk egy kiskanál tölteléket, majd visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »