Palócos aprópecsenye recept

Hozzávalók:
- 80 dkg sertés lapocka
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg zöldbab
- 1 fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 ek paradicsom püré
- só, őrölt bors
- kevés petrezselyem zöld
- kevés olaj
- 1 dl száraz fehérbor
Elkészítése:
A nagyon apróra vágott hagymát, és fokhagymát kevés olajon megdinsztelünk, hozzáadjuk a felkockázott húst. addig pirítjuk, amíg kifehéredik. A paradicsompüré hozzátétele után felöntjük kevés borral.
Sózzuk, borsozzuk, kevés őrölt pirospaprikát adunk hozzá, és beletesszük a sárgarépát, és a zöldbabot, és kevés apróra vágott petrezselyem zöldet. Ezután már csak néhány perc együtt főzést igényel.
Szaftos étel, így tésztával, tarhonyával, vagy galuskával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »