Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pácolt tarja tepsiben sült kelbimbóval és édesburgonyával recept

Pácolt tarja tepsiben sült kelbimbóval és édesburgonyával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6-8 szelet tarja
    • ízlés szerint mustár
    • só, bors
    • 3-4 ek étolaj
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 3-4 db édes burgonya
    • 20 dkg kelbimbó

    Elkészítése:

    A húsokat megmossuk és megszárítjuk, majd befűszerezzük, megkenjük mustárral, majd kevés olajjal meglocsolva letakarva hűtőbe tesszük.

    A kelbimbót és a burgonyát megtisztítjuk, karikázzuk, a kelbimbót félbevágjuk, tepsibe tesszük. Fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.

    A húst is tepsibe tesszük, rákarikázzuk a fokhagymát, leöntjük a visszamaradt páclével és lefedve sütőben készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá