Lecsós, sült oldalas recept

Hozzávalók:
- 1 kg húsos oldalas
- só, majoránna
- 1 üveg házi vagy bolti lecsó
- sütőzacskó
Elkészítése:
Az oldalast feldaraboljuk, majd beletesszük a zacskóba, sózzuk, hozzáadjuk a majorránnát és a lecsót, a száját összefogjuk és alaposan összerázzuk.
Egy tepsibe tesszük, a zacskót megszurkáljuk néhány helyen és betoljuk a meleg, 180 fokos sütőben.
Kb 30-40 perc alatt puhára sütjük, ekkor levágjuk róla a zacskót és szép pirosra sütjük a húst.
Rizzsel, petrezselymes krumplival, esetleg tarhonyával is tálalhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »