Lecsós, sült oldalas recept

Hozzávalók:
- 1 kg húsos oldalas
- só, majoránna
- 1 üveg házi vagy bolti lecsó
- sütőzacskó
Elkészítése:
Az oldalast feldaraboljuk, majd beletesszük a zacskóba, sózzuk, hozzáadjuk a majorránnát és a lecsót, a száját összefogjuk és alaposan összerázzuk.
Egy tepsibe tesszük, a zacskót megszurkáljuk néhány helyen és betoljuk a meleg, 180 fokos sütőben.
Kb 30-40 perc alatt puhára sütjük, ekkor levágjuk róla a zacskót és szép pirosra sütjük a húst.
Rizzsel, petrezselymes krumplival, esetleg tarhonyával is tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »