Nikujaga recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 4-5 szem krumpli
- 3-4 szál sárgarépa
- 2 fej lilahagyma
- 1,5 dl száraz fehérbor
- 1 dl szójaszósz
- 10 dkg zöldborsó
- 2-3 ek olaj
- curry por
Elkészítése:
A húst és a megtisztított zöldségeket kissé nagyobb kockákra vágjuk.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd beletesszük a húst és kevergetve fehéredésig sütjük, majd rátesszük a hagymát, répát és pár perc után a krumplit is.
Felöntjük a szójaszósszal, borral, megszórjuk curryvel és jól összekeverjük.
Kis lángon, lefedve főzzük. Mikor majdnem megpuhult minden, akkor adjuk hozzá a borsót és készre főzzük az egészet.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.