Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros hús Licsi módra recept

Mustáros hús Licsi módra
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéscomb
    • 1 nagyobb fej vöröshagyma
    • 3 evőkanál napraforgó olaj
    • 1 evőkanál paradicsomszósz
    • ízlés szerint só, bors
    • 2 evőkanál mustár
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 kávéskanál liszt
    • 2 dl tejföl

    Elkészítése:

    A felhevített olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát. Közben a húst csíkokra szeleteljük, rátesszük az üvegesre párolt hagymára és folyamatos keverés közben megpirítjuk.

    Felöntjük 2 dl vízzel, hozzáadjuk a mustárt, paradicsomszószt, sózzuk, megszórjuk borssal, majd fedő alatt puhára pároljuk.

    Csomómentesre keverjük a tejfölt és a lisztet, majd a megpuhult húshoz adjuk a zúzott fokhagymával együtt és felforraljuk.

    Köretként rizst, galuskát vagy tésztát is készíthetünk mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá