Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros, chilis karajszeletek csípős zöldségraguval recept

Mustáros, chilis karajszeletek csípős zöldségraguval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 2 evőkanál mustár
    • 1 teáskanál chili pehely vagy 1 db chili paprika apróra vágva
    • 1 teáskanál só
    • 1 mokkáskanál durvára őrölt bors
    • 1 dl olaj
    • 1 db sárgarépa
    • 2 db zöld hegyes erős vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
    • 1 db sárga kaliforniai paprika
    • 1 db piros kaliforniai paprika
    • 2 fej lila hagyma
    • 1-1,5 dl chili szósz

    Elkészítése:

    A zöldségeket csíkokra vágjuk.

    A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chili pehellyel és megkenjük mustárral. Egy serpenyőben kevés olajon megsütjük a hússzeleteket, majd félre tesszük.

    A serpenyőben a visszamaradt olajon megpirítjuk a zöldségeket / maradjanak roppanósak / ráöntjük a chili szószt, egyet forralunk rajta és levesszük a tűzről.

    A húst a chilis zöldségraguval tálaljuk- Ropogós szalma krumplit sütöttem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá