Májas-gombás sertésszelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéshús
- 30 dkg csirkemáj
- 30 dkg gomba
- 30 dkg zöldborsó
- 1 nagy fej vöröshagyma
- zsiradék
- só, bors, őrölt kömény, kurkuma, majoránna ízlés szerint
Elkészítése:
A húst kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom. Kevés zsoradékkal kikent tepsibe vagy jénaiba teszem a húsokat és fóliával lefedve megsütöm 180-190 fokon. Fólia nlkül kissé pirítom, de figyelni kell, hogy ne száradjon ki!
Közben a megmosott és jól leitatott májat kockára vágom és kevés zsiradékon megsütöm, majd kiszedem és a visszamardt zsiradékban az apróra vágott hagymát is megpárolom, pirìtom. Hozzáadom a borsót és a gombát, majd fűszerezem. Készre párolom és hozzáadom a májat is. Összepárolom az egészet.
A kész húsra halmozva, sült krumplival tálalom.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »