Labancpecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj szeletelve
- 20 dkg (trappista) sajt
- 10 szelet füstölt sonka
- ízlés szerint só
- 3 evőkanál mustár
- ízlés szerint bors
- 3 evőkanál (teljes kiőrlésű) búzaliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 2 evőkanál napraforgó olaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára.
Közben feldaraboljuk a sajtot.
Egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.
A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük. Megforgatjuk a paprikás lisztben és egymás mellé fektetjük a tepsiben.
Tetejüket meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, enyhén megszurkáljuk és 25 perc alatt pirosra sütjük 190 fokra előmelegített sütőben.
Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »