Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Labancpecsenye recept

Labancpecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg karaj szeletelve
    • 20 dkg (trappista) sajt
    • 10 szelet füstölt sonka
    • ízlés szerint só
    • 3 evőkanál mustár
    • ízlés szerint bors
    • 3 evőkanál (teljes kiőrlésű) búzaliszt
    • 1 teáskanál fűszerpaprika
    • 2 evőkanál napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára.

    Közben feldaraboljuk a sajtot.

    Egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.

    A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük. Megforgatjuk a paprikás lisztben és egymás mellé fektetjük a tepsiben.

    Tetejüket meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, enyhén megszurkáljuk és 25 perc alatt pirosra sütjük 190 fokra előmelegített sütőben.

    Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá