Labancpecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj szeletelve
- 20 dkg (trappista) sajt
- 10 szelet füstölt sonka
- ízlés szerint só
- 3 evőkanál mustár
- ízlés szerint bors
- 3 evőkanál (teljes kiőrlésű) búzaliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 2 evőkanál napraforgó olaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára.
Közben feldaraboljuk a sajtot.
Egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.
A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük. Megforgatjuk a paprikás lisztben és egymás mellé fektetjük a tepsiben.
Tetejüket meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, enyhén megszurkáljuk és 25 perc alatt pirosra sütjük 190 fokra előmelegített sütőben.
Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »